Samo za umjetnice!

15_09_2009
Samo za umjetnice!

Koprivnička udruga MAK poziva sve mlade i neafirmirane umjetnice da svoje radove prijave na drugi <em>Girl Power Festival</em> koji će se u studenom održati u Koprivnici. Riječ je o<strong> festivalu</strong> koji se bavi prezentacijom ženskog stvaralaštva kroz film, likovnu umjetnost i književnost...

Koprivnička udruga MAK poziva sve mlade i neafirmirane umjetnice da svoje radove prijave na drugi Girl Power Festival koji će se u studenom održati u Koprivnici. Riječ je o festivalu koji se bavi prezentacijom ženskog stvaralaštva kroz sve oblike umjetnosti: film (dokumentarni, igrani, animirani, kratki), likovna umjetnost (slikarice, grafičarke, kiparice) i književnost (poezija, roman, pripovjetke).


Festival samo za žene i divojke :)
Sve prijave potrebno je do 30. rujna 2009. poslati na mail adresu [email protected] sa naznakom "za GPF ", uz osnovne podatke i kratku biografiju. Umjetnice iz kategorije film uz osnovne podatke moraju poslati kratak sadržaj filma koji prijavljuju, umjetnice iz kategorije likovna umjetnost 3 slike radova koje planiraju izlagati, a iz kategorije književnost kratak sadržaj djela ili u slučaju poezije 3 pjesme.

Prijave traju do 30. rujna 2009. godine, kada će žiri sačinjen od članova udruge MAK izabrati sudionice festivala. Ukoliko organizatori festivala procjene kako će biti dovoljno vremena za predstavljanje svih prijavljenih umjetnica neće biti selekcije radova.

www.girlpowerfest.com