Velika seoba na fejsu!

15_09_2009
Velika seoba na fejsu!

Sada kada smo s fejs profilom dogurali iznad 3500 prijatelja, odlučili smo opet krenuti ispočetka :) Svi novi albumi, korisni linkovi na novosti i nagradne igre, sve seli na facebook stranicu za obožavatelje. Pozivamo vas da <strong>klikom</strong> potvrdite svoju vjernost i na novoj adresi!

Prvo smo na samom početku facebook ere otvorili grupu split.com.hr pa smo zaključili da vam je ipak puno pregledniji i korisniji profil splitski.portal, pogotovo kad vam tamo pružimo radost  komentiranja i taganja u albumima. Sada kada smo s profilom dogurali iznad 3500 prijatelja, odlučili smo opet krenuti ispočetka :) Zaključili smo da bi trebalo poštovati logiku facebooka i napravili svoju stranicu, štono bi se reklo – stranicu za obožavatelje. Nismo mi toliko neodlučni, nego je facebook u međuvremenu prilagodio stranice upravo ovakvim potrebama.


U sezoni jesen-zima 09/10 in je facebook.com/split.com.hr

Već par dana lagano selimo u novo okruženje i uskoro će profil splitski.portal postati samo(?) dobar fejs prijatelj od kojeg ćete tek tu i tamo imat neku korist. Svi novi albumi, korisni linkovi na novosti i nagradne igre, sve seli na facebook.com/split.com.hr. Pozivamo vas da klikom potvrdite svoju vjernost i na novoj adresi!