Što će obilježiti vikend?

10_09_2009
Što će obilježiti vikend?

Nadamo se da će vam vikend obilježiti hitovi&#160; ljeta na izmaku ili pjesme Dina Dvornika i Daleke obale ili alternativna i pop-rock glazba ili Let 3 ili Zinedin Zidan ili Marijan Ban i Diktatori, Opća opasnost i Zoran Mišić ili 3D disco ili filmovi, a ne <strong>kiša</strong>...

Vremenska prognoza nam baš ne budi optimizam i opasno prijeti da poremeti događaje na otvorenom. Logično, bliži se jesen, zna to i Hemingway koji zato u petak i ima Bye Bye Summer party, posljednji party u ljetnoj atmosferi uz hitove koji su obilježili ljeto na izmaku.

Jungla će petak posvetiti Dinu Dvorniku i pjesmama Daleke obale, a Kocka alternativnoj glazbi posljednjih dvadeset godina prethodnog stoljeća. Subota je u podrumu Doma mladih rezervirana za slušaonicu pop-rock glazbe.

Let 3 prije pola godine u Kocki, u petak u O'Hari (foto: M.Prgomet)

Ima neka nit ludosti koja će u petak povezivati Zentu i Firule – na platou O'Hare Let 3, a u Lažini Zinedin Zidan.

Još jedan koncert u plićaku Bačvica ovaj put će u subotu prirediti Marijan Ban i Diktatori, Opća opasnost i Zoran Mišić aka Hrvatska traži zvijezdu. Trodimenzionalni spektakl 3D Disco na tvrđavi Gripe smo već najavili i raspisali lov na ulaznice. Stvarno bi bila šteta da uz posebne 3D naočale moramo držati i kišobrane :/

Opet prilika za noćni izlazak u plićak Bačvica (foto: D.Kalajžić)

Vikend je poseban i po prvim projekcijama filmova iz programa Split Film Festivala koji će se uz besplatan ulaz prikazivati u kinu Karaman i kinoteci Zlatna vrata te samo prigodom otvorenja u kinu Central. Kinoteka će svoja vrata imati otvorena i u petak zbog projekcija svog redovitog programa art filma. Ako nebo dopusti, uz projekciju filma Sumrak, ovaj petak će završiti ovogodišnje Noći filma na Zvončacu.

napisao: Pile