Dimenzionalni party sa cvikama

09_09_2009
Dimenzionalni party sa cvikama

Subota nije samo prvi dan filmskog dijela sedmodnevnog programa 14. <em>Split Film Festivala</em>, nego i dan kada će se na tvrđavi Gripe održati audio-vizualni spektakl. Prvi put u Hrvatsku dolazi britanski projekt <strong>3D Disco</strong>. Neki će možda uštedjeti ako&#160; pošalju mail... ;)

Subota nije samo prvi dan filmskog dijela sedmodnevnog programa 14. Split Film Festivala, nego i dan kada će se na tvrđavi Gripe, nakon otvaranja festivala u kinu Central, održati audio-vizualni spektakl. Prvi put u Hrvatsku dolazi britanski projekt 3D Disco za kojeg će nas zagrijati Pero FullHouse. Posjetitelji će dobiti posebne naočale kako bi osim u glazbi mogli uživati i u neobičnim 3D vizualizacijama

3D disco na tvrđavi Gripe

Ulaz na filmske projekcije u kinu Karaman i kinoteci Zlatna vrata je besplatan, a program festivala možete pratiti u našem kalendaru događanja. Također u sklopu Split Film Festivala, kroz cijeli rujan je u Domu mladih postavljena izložba oca video arta Nam June Paika.

Ulaznice za 3D party su u pretprodaji (Dancing Bear, Dallas Records, Robot - Split 3 i Info zona) 40 kn, a u subotu 20kn više. Neki će možda uštedjeti ako na [email protected] pošalju mail sa imenom i prezimenom te na vrijeme dva reda ispod pogledaju jesu li dobili ulaznicu :)

Svi će dobit mukte cvike, ali i po dvije karte mukte dobili su:

Elena Jurić
Maja Jurković
Ante Boban
Tea Morić
Anja Jović
Trebaju doći po njih u Info zonu u petak od 10 do 20 sati!

www.splitfilmfestival.hr
3ddisco.tv