Kune za modne dizajnere

05_09_2009
Kune za modne dizajnere

Udruga Modnih Dizajnera Splitsko-dalmatinske županije raspisala je natječaj za mlade modne dizajnere. Ocjenjivački žiri izabrat će osam kolekcija<strong> </strong>koje će biti <strong>predstavljene</strong> na događaju <em>Split City Fashion</em>, a pobjednik će osvojiti novčanu nagradu u iznosu 10 tisuća kuna.

Udruga Modnih Dizajnera Splitsko-dalmatinske županije raspisala je natječaj za mlade modne dizajnere. Samostalni autori ili grupe od dva člana mogu prijaviti kolekcije koja se sastoji od najmanje 10, a najviše 12 modela koji moraju biti nosivi i tematski povezani.

Skice svih modela trebaju biti u boji te sadržavati detaljan opis modela i tkanine. Uz skice potrebno je priložiti slike (najmanje 2) odabranog gotovog modela. Skice i slike šalju se isključivo u .jpg formatu u dva primjerka na dva CD-a. Uz njih je potrebno priložiti kratku biografiju s kontakt telefonom i mail adresom dizajnera.

Radove je potrebno o 01. listopada 2009. poslati kao preporučenu pošiljku na adresu:

Za Natječaj: Split City Fashion
Udruga Modnih Dizajnera Splitsko-dalmatinske županije
Dr.F.Tuđmana 5,
21214 K.Kambelovac


Ocjenjivački žiri izabrat će osam kolekcija koje će biti predstavljene na događaju Split City Fashion, a pobjednik će osvojiti novčanu nagradu u iznosu 10 tisuća kuna.  Više informacija na telefon 0913118142 (Diana Rađa Beuković) ili na mail adresi: [email protected] i [email protected].