Zadnji ljetni vikend?

03_09_2009
Zadnji ljetni vikend?

I školske klupe će se od ponedjeljka ponovno početi grijati. Srećom, na kraju svakog tjedna dolazi vikend pa i kad nema praznika i godišnjih odmora. Još bolje je kad se <strong>ponuda</strong> zabave ne svodi na uradi sam, a ovaj vikend ipak ne bi trebao biti jedan od takvih...

I školske klupe će se od ponedjeljka ponovno početi grijati. Srećom, na kraju svakog tjedna dolazi vikend pa i kad nema praznika i godišnjih odmora. Još bolje je kad se ponuda zabave ne svodi na uradi sam, a ovaj vikend ipak ne bi trebao biti jedan od takvih…

Od petka starta nova sezona u klubu Kocka (foto: Čuba)

Posljednji put ove sezone u kalendaru događanja prikazat će se i Aurora – Tom Novy zatvorit će ljetnu sezonu. Kako smo već najavili, Kocka pak započinje sezonu i to sa metal hardcore bendom Pro-pain, a u subotu je nastavlja u ritmu glazbe prošlog tisućljeća. Hemingway započinje vikend sa Marijanom Banom kojem će se pridružiti i Neno Belan.

Ovo ljeto se nismo naplesali u ljetnom kinu Bačvice, ali evo još jedna prilika za razgibavanje bokova u plićaku Bačvica. Udruga osoba s invaliditetom organizira humanitarni party kojem je cilj prikupljanje novca za kupnju dizalice za spuštanje u more nepokretnih i teško pokretnih osoba s invaliditetom na plaži Bačvice. Za pultom će se izmjenjivati: Pero Fullhouse, Ivan Komlinović, Pile, Miro, Edy C, Lushi, Juri Paik, Okac, Malix i Djolaja.


Opet Pero i opet na Bačama (foto: M.Prgomet)
Vikend je sadržajniji i zbog sedmog izdanja Fjaka bikers partya na Kašjunima uz tribute to nastupe – u petak Atomsko sklonište (by Zvučni zid), Azra (by Big bang) i Bijelo dugme (by Bijelo dugme Tribute), a u subotu Black sabbath (by Sabbath Stones ST), AC / DC (Problem Child) i Metallica (by momci iz Rijeke).

Na Firulama vikend započinje uz svirku 3.c, na Rivi uz Čarobnjake, a na krovu Jokera uz Ibricu Jusića… Na Zvončacu je pretposljednje izdanje projekcija filmova pod zvijezdama – Čimpanze u svemiru. O'Hara drži ritam ustaljenom vikend šemom, čuva snagu za koncerte Gegota i Leta 3 koji slijede u idućem tjednu.


Onda cure, jel' znate di ste ovaj vikend? (foto:M.Prgomet)

U subotu će se na Rivi svirati hitovi 70ih i 80ih, a u Jungli Acilectro Team. Ako se Štico opet ne štica pa zabrani gažu kao u Equadoru, Alka Vuica će u to vrijeme nastupati u Stella Mares. Nekoliko plaža dalje, u La Vida Loca u Dućama, neće biti umoran, ni od žena ni od vina - Jasmin Stavros.