Arena će oživjeti!

31_08_2009
Arena će oživjeti!

Sablasna <em>Spaladium Arena</em> ipak će oživjeti! Prema popisu <strong>događanja</strong> objavljenom na službenoj stranici arene jesenska sezona otvara se 02. listopada, a pod krov dvorane će: Urban, Hladno pivo, Zdravko Čolić, Simple minds, Halid Bešlić, trodnevni novogodišnji party...

Sablasna Spaladium Arena ipak će oživjeti! Još nema najava nastavka izgradnje poslovnog dijela kompleksa, ali je kalendar događanja u izgrađenoj dvorani sve puniji. Prema popisu objavljenom na službenoj stranici arene, spaladiumarena.com, jesenska sezona otvara se 02. listopada koncertom Adio lito na kojem će nastupiti Psihomodo pop, Marijan Ban i Diktatori, Urban, Hladno pivo i drugi. Šest dana kasnije arena će pod svojim krovom ugostiti prvi sajam – Dani beba, mama i trudnica koji se u svibnju održao u Zagrebu.


Kalendar događanja u Spaladium Areni je sve puniji...
U Splitu bi trebao biti i vrhunac hrvatske koncertne turneje Zdravka Čolića, a u svojoj svjetskoj turneji pod Marjan bi trebali doći i Simple minds. Valjda petak 13. u 11. mjesecu nije loš predznak za Škote.

Sa tijesnih Gripa u prostranu Loru sele Karlovačko live (04.12.) i Turnir 4 kafića (26.12.). Prosinačke duge noći skratit će i Halid Bešlić i Božićni koncert. Putovanje u 2010. godinu započet će sa novogodišnjim partyem zadnjeg dana ove godine i potrajati sve do 02. siječnja.


...a punija bi trebala biti i dvorana.
U idućoj godini, već je upisan koncert Dražena Zečića za Valentinovo i dvoranska izvedba opere Aida 22. ožujka. Živi bili pa vidili!

napisao: Pile