Opet vikend

27_08_2009
Opet vikend

Ovaj vikend kao da rezimira (ili <strong>reprizira</strong>) proteklu splitsku sezonu na otvorenom…&#160;Opet TBF, opet Pero Fullhouse, opet Tony Cetinski i opet Crvena jabuka. Vi ćete možda na Kočani ili na Šetače, možda u Hemingway ili Jabba Doo, možda u Junglu... ali Runjić je na Peristilu.

Ovaj vikend kao da rezimira (ili reprizira) proteklu splitsku sezonu na otvorenom… Opet TBF – ovaj put u petak O'Hari, opet Pero Fullhouse – ovaj put u subotu u Stella Mares, opet Tony Cetinski – ovaj put u petak u Vanilli i opet Crvena jabuka – ovaj put u subotu u Aurori.

Kočani orkestar sudeći o broju nastupa još malo pa će postati Dalmatinski orkestar, ali prvi put ovog ljeta pod splitskim nebom – započinju vikend u Stella Mares.
Prošle godine ste bile na TBF u O'Hari, a ove? (foto: M.Prgomet)

U Hemingwayu se u petak predstavlja prva glazbena kompilacija Hemingway Bara House Your Soul - Volume 1, a gosti će imati priliku dobiti svoj primjerak koji će im uručiti atraktivni modeli prestižnog Elite Model Look natjecanja.

Jabba Doo na Bačvicama baš i nije podsjećao na Zrće kako smo se možda nadali čitajući najave otvaranja - ovaj vikend posvećuje elektronskoj glazbi u dvjema večerima pod nazivom Futurspective festival.

Rock svirke na Firulama su se toliko zaredale da će valjda prestati tek kad jesenski valovi juga zaprijete bini na koju se ovaj petak penju Šetači.

Ne znamo gdje će te vi biti, možda i gledati prijenos na HTVu, ali u subotu je Runjić na Peristilu, a nastupit će (i) Oliver, Natali Dizdar, Gibonni, Ivana Husar Mlinac, Saša Lozar, Marko Tolja, Detour…


Na Peristilu 5. Runjićeve večeri (foto: Ž.Vesanović)
O'Hara će subotu odraditi u uhodanom vikend ritmu, a u bašti Jungle decibelima će se obračunavati domaći, štono bi se reklo rezident, dj-evi Miro i Luka Lukač.

Dok se na Poljudu nogometaši Hajduka i Lokomotive budu borili za prvoligaške bodove, na Rivi će se održavati promotivni malonogometni turnir povodom Svjetskog nogometnog prvenstva beskućnika.

Za laganu šemu – svirke na gradskim trgovima, a u petak je na Zvončacu i dječji film Nim na otoku mašte :)