Repka u Splitu

26_08_2009
Repka u Splitu

Kad pod Marjan nikako neće <em>repke</em> skupo plaćenih nogometaša, onda hoće reprezentacije beskućnika... Ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu beskućnika u Milanu, u subotu će na Rivi šest ekipa odigrati promotivni malonogometni <strong>turnir</strong>.

Kad pod Marjan nikako neće repke skupo plaćenih nogometaša, onda hoće reprezentacije beskućnika... Ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu beskućnika koje će se početkom rujna održati u Milanu, na Rivi će se u subotu (29. rujna) odigrati promotivni malonogometni turnir.

Hrvatska reprezentacija ide na 7. Homeless World Cup

Hrvatski beskućnici su u svom premijernom nastupu u Rijeci u ožujku ove godine izgubili od slovenskih brezdomaca rezultatom 4:2 pa će im ovo biti prilika da poprave statistiku prije nastupa na svjetskom natjecanju koje će okupiti reprezentacije više od šezdeset zemalja.

Osim hrvatske i slovenske reprezentacije na Rivi će snage odmjeriti i ekipe riječkog prihvatilišta za beskućnike, splitskih svećenika, udruge Most i splitskih glazbenika. Uz zabavni program od 19 sati u ograđenom terenu nogometaši će naganjati loptu, a djevojkama je povjereno: suđenje, glazba i zapisnik natjecanja.

www.homelessworldcup.org