Info zona: sve ok, samo prostor ne

18_08_2009
Info zona: sve ok, samo prostor ne

Izvršni direktor ERYICA-e <strong>posjetio</strong> je splitski informativni centar za mlade – Info zonu. Istaknuo je da hrvatski infocentri već sada mogu dati brojne primjere dobre prakse starijim centrima. Na primanju u Banovini zamjenica gradonačelnika izrazila je podršku Grada...

Izvršni direktor ERYICA-e, Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih, Davidea Capecchia, posjetio je splitski informativni centar za mlade – Info zonu. Iako su hrvatski infocentri najmlađi članovi u društvu 8 tisuća europskih infocentara Capecchi je, upoznavajući se s radom Info zone, istaknuo da oni već sada mogu dati brojne primjere dobre prakse starijim centrima.

Nakon niti dvije godine realizacije, Info zona je primjer drugima

Na primanju u Banovini dogradonačelnica Anđelka Visković upoznata je sa Europskom poveljom o informiranju mladih, a zamjenica gradonačelnika je tom prigodom i sama potvrdila važnost postojanja informativnog centra za mlade u Splitu i istaknula podršku Grada. Na sastanku je kao trenutni najveći problem navedeno nepostojanje prikladnog gradskog prostora za smještaj informativnog centra zbog čega se znatan dio sredstava namijenjenih radu centra izdvaja za najam privatnog prostora na Šperunu.