Valovi plesa

17_08_2009
Valovi plesa

U Centru pomak na Stinicama kroz serije iscjeljujućih mapa za tijelo, srce, um, dušu i duh održavaju se radionice metode pokreta i plesa 5 ritmova pod voditeljstvom Zdenke Sajko, ovlaštene učiteljice 5 ritmova. Termini radionice su 19. kolovoza i 18. rujna.

U Centru pomak na Stinicama kroz serije iscjeljujućih mapa za tijelo, srce, um, dušu i duh održavaju se radionice metode pokreta i plesa 5 ritmova pod voditeljstvom Zdenke Sajko, ovlaštene učiteljice 5 ritmova. Prva mapa su pet ritmova: tečni, stakato, kaos, lirski i duboka tišina. Zajedno čine “Val”, meditativnu praksu pokreta. Umjesto koraka koje treba slijediti, svaki ritam je jedinstveno polje u kojem nalaziš vlastiti pokret i koreografiju te tako istežeš maštu kao i tijelo, budiš vlastitu kreativnost, senzualnost i autentičnost. Iako je praksa “Vala” suštinski jednostavna, vrlo je moćna i katalizira duboku promjenu.

Ovaj rad je zabavan, dubok, snažan i dostupan svima, od djece do starijih osoba, od osoba snažnog i krepkog tijela do onih najosjetljvijih i najranjivijih.

Termini radionice su 19. kolovoza od 19 do 21 sat i 18. rujna od 18 do 21 sat. Informacije na broj mobitela: 095 915 2686 i mail [email protected]