Zatvaranje ljeta

13_08_2009
Zatvaranje ljeta

Uhvatimo posljednje ritmove ljeta i a&#39;mo na brzinu pregledati što nas to sve može <strong>zabaviti</strong> na kraju još jednog kolovoškog tjedna. Iako to možda ne želimo vjerovati, ljeto polako završava, ljetne klupske sezone primakle su se svome kraju…

I uredništvo je opasno upalo u ritam bućkanja i tulumarenja, hvata posljednje ritmove ljeta pa a'mo na brzinu zajedno pregledat što nas to sve može zabaviti na kraju još jednog kolovoškog tjedna. Iako to možda ne želimo vjerovati, ljeto polako završava, ljetne klupske sezone primakle su se svome kraju…

Mišo Kovač u Aurori! Ma naravno da ne treba tu stati u nabrajanju događanja… Znaju to i u Aurori pa u subotu zvučnike preuzima dj Funkerman

Mišo puni Rivu, a di neće Auroru (foto: S.Marinović)

O'Hara je ovo ljeto zakazala sa koncertima na platou – možda nas lagano priprema na prenamjenu u hotel :P Mogli bismo reći da Belan s Fiumensima tek otvara sezonicu koncerata na otvorenom, da je Silicon Soul u subotu nastavlja, a da je TBF već zatvara zadnjeg petka u kolovozu.

Ovo je zadnji vikend događanja u klubu Porat pa će ljeto završiti sa stilom - u petak Circoloco showcase, subotu Eddie Richards pa u nedjelju Closing party. Posljednjoj, 21. lunarnoj misiji, primakla se i supetarska Luna koja također u subotu podvlači crtu u ovoj sezoni, nakon što u petak svoje odsvira Chris Dis.

U Makarskoj Petar Pan u svojoj ovoljetnoj nadasve šarolikoj ponudi na pozornicu dovodi Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Mišo, Neno, klapa ili neki party? Ili možda... (foto: Čuba)

Ženska ruka držat će u petak ritam u Hemingwayu, poželite li ju upoznati, odaziva se na ime Miss Kelly Marie. Tvrde neki da je party u boci, ali Jungla ima party u bašti! Ljetni klubovi se zatvaraju pa je logično da se donekle zimski polako otvaraju – u Kocki će iz zvučnika izlaziti rock 60 i 70ih. U ST Rivi za pultom je DJ Bronson. Subotnjoj ponudi doprinijet će Stone Age sa electro, house i progresiv house dvojcem.


Dekica i filmić



Ovaj petak je prvi od pet petaka u kojem će se na Zvončacu održavati noći filmova pa ćete i ovo ljeto moći uz kokice i na dekici pod zvjezdanim nebom uživati u filmskim hotivima – romantična komedija P.S. Volim te prva je u nizu.

Subota je ponovno dan o' prvoligaškog baluna… možda nas protiv trenutno trećeplasiranog Intera konačno krene. Riječka pojačanja još nemaju pravo nastupa.

napisao: Pile