Stara škola u Planom

02_08_2009
Stara škola u Planom

Klub Stone Age ugostit će u utorak DJ Daria, jednog od <strong>pionira </strong>elektronske scene u Hrvatskoj, koji još od sredine 90-ih godina ima status cara underground scene u Hrvata. A splitski.portal najbrže vodi besplatno na ovaj pravi old school party!

Klub Stone Age ugostit će u utorak DJ Daria, jednog od pionira elektronske scene u Hrvatskoj, koji još od sredine 90-ih godina ima status cara underground scene u Hrvata. A splitski.portal najbrže vodi besplatno na ovaj pravi old school party!

DJ Dario svirao je na gotovo svim značajnijim partijima u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina sa mnogim velikanima svjetske elektronske scene, a posebna kruna njegove karijere su dvije značajne turneje po Aziji. Suosnivač je i bivši rezident velikih projekata: Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident kluba The Best.



Potvrdio se i u produkciji kada je 97. njegova ploča postala veliki underground hit u njemačkim klubovima. Danas svira gotovo više nego ikada, a njegovi virtuozni setovi stvaraju euforiju medu mladim generacijama clubbera dijem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka.

Zato provjerite pali li DJ Dario još uvijek kao nekada, ako se želite muktariti pošaljite mail sa svojim podacima na [email protected] i očekujte rezultate u utorak oko podne.