Stavite prst u more...

17_07_2009
Stavite prst u more...

Bogat glazbeni program nastavlja se i ovog vikenda u sklopu Večeri dalmatinske pisme. U Kaštelima će tako svirati Neno Belan, Vatra, Tedi Spalato, Livio Morosin i mnogi drugi. Naravno da će se neki od naših posjetitelja i besplatno zabaviti na <strong>VDP-u</strong>... kako?

Drugi vikend Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu - "Prst u more", donosi nam dvije večeri koncertnog programa u kombinaciji s vrsnim gastro mediteranskim epizodama.

Večeras se odigrava "Rock na moru" na kojem će nam, s početkom u 21,30 zasvirati Vatra, Fon Biskich & Narodno blago, Renato Metessi & Mondo Bobo, Gatuzo i Neno Belan & Fiumens. U nastavku hrana, piće i druženje na Brcu uz svirku Nene Belana & Fiumensa.


Zadnji festivalski dan, u subotu 18. srpnja, bit će upriličena Mediteranska gozba, večer na kojoj nastupaju Black Coffee & Daniele di Bonaventura, Tedi Spalato, Livio Morosin Band, Žan & Mazgooni, In-The-Go i East-Ra, također sve s početkom u 21,30 kraj crkve sv. Mihovila. U nastavku večeri na Brcu zadnju svirku će odraditi Radio Dalmacija Band.

U sklopu programa Prst u more upriličit će se i gastro-enološki prezentacije, predstavljanje nove knjige o dalmatinskoj i mediteranskoj gastronomiji Zlatka Galla, promocija klapskog i rockerskog tribute-albuma posvećenog Gibonniju injegovom glazbenom opusu, a snimljenog prošle godine na programu Čovik od soli te kulinarski show s pripremom tradicionalnih dalmatinskih jela od strane vrsnih znalaca.

Stoga se ovaj vikend isplati svratiti u Kaštela, a da bismo vas malo bolje potaknuli, dijelimo vam za svaku večer dva puta po dvije karte. Prva dva paketa dijelimo našim "fejs" prijateljima, a druga dva možete osvojiti ako na mail k[email protected] pošaljete razlog zbog kojeg bi baš vi trebali besplatno na VDP.

Ostalima na znanje, ulaznice po cijeni od 50 kn za petak su u prodaji na ulazu prije početka, dok ih za subotu još uvijek možete kupiti na standardnim prodajnim mjestima (Dancing Bear, Info Zona, Mozaik knjižare na Pjaci i Žbirac), a na dan koncerta također na ulazu prije početka programa.


napisala: Marta