Fale još krila

13_07_2009
Fale još krila

Dok su u pozadini&#160; javne osobe sakupljale kune za <strong>Anđele</strong> odgovarajući na pozive građana, estradnjaci su sa pozornice zabavljali publiku glasom i stasom. Danijela je uspjela animirati publiku ne samo svojim pjesmama, nego i do sada neviđenim skidanjem u javnosti!?

U nedjelju su Anđeli ostali budni do kasnih sati. Na Prokurativama je održan veliki humanitarni koncert pod nazivom Splitska dica za Anđele, u njihovu čast i za njihov boljitak.


I Gibo u akciji za uređenje prostora za Anđele
Za razliku od prethodnog humanitarnog spektakla održanog na Poljudu prije mjesec dana, kada se skupljao novac za Dječji odjel KBC Firule, ovaj koncert polučio je puno bolje financijske rezultate. Prepune Prokurative i građani diljem Hrvatske koji su neumorno zvali otvorene telefone uspjeli su sakupiti preko milijun kuna za uređenje novih prostora Anđela, udruge roditelja djece najtežih tjelesnih invalida i djece sa posebnim potrebama koja u Splitu djeluje već četiri godine.


Nestašna(?) Danijela Martinović
Dok su u pozadini sportaši, političari i druge javne osobe sakupljali kune odgovarajući na pozive građana, estradnjaci su sa pozornice zabavljali publiku glasom i stasom. Danijela, kuma Anđela, uspjela je animirati publiku ne samo svojim poznatim repertoarom pjesama, nego i do sada neviđenim skidanjem u javnosti!? Zapjevali su tako Grašo, Tedi Spalato i Doris, a Gibonni je spustivši se među publiku pripremio teren za nepresušnog Olivera koji je sve razgalio za kraj.

Više fotografija pogledajte u albumu!

napisala: Nani V.
foto: Rene