Blizu jako dobrom provodu

09_07_2009
Blizu jako dobrom provodu

E, ovo je sad već puno bliže srpnju kakvog želimo… Znoj, vrućina, popravni, ispitni i upisni rokovi više-manje iza nas, ljetne haljinice, šlape, u jednom tjednu dva velika koncerta, a za vikend dilema di će bit <strong>(naj)bolje</strong>. Odakle početi i gdje završiti?

E, ovo je sad već puno bliže srpnju kakvog želimo… Znoj, vrućina, popravni, ispitni i upisni rokovi više-manje iza nas, ljetne haljinice, šlape, u jednom tjednu dva velika koncerta, a za vikend dilema di će bit (naj)bolje.


Samo Vuco



Zadovoljan zimskim nastupom u Master'su Vuco sa svojim bendom želi ove subote ponoviti atmosferu u Ljetnom kinu Bačvice. Zapravo je to jedini veći koncert na otvorenom na splitskom poluotoku ovog vikenda :( Ponudu znatno povećavaju prijevozna sredstva pa ako ih koristite budite pametni.

Od četvrtka pa do kraja vikenda u Supetru se održava prvi Supetar Super Film Festival na kojem se osim uz dokumentarne filmske uspješnice možete zabaviti i uz neki od koncerata. U petak nastupa St!llness, u subotu Kopito, a zadnju večer Elemental.

Remi (Elemental) na  Gripama '05. - jel joj "sise idu na dooole"? :P

Neće samo filmovi i navedeni popratni koncerti mamiti u Supetar – tu je i prvi ovoljetni nastup Ramba Amadeusa u široj splitskoj okolici. Isto mjesto, klub Luna, ali ne petak, već subota, rezervirani su za njemačko slovensku DJ kombinaciju Mitja Prinz i Fedja.

Nakon što je prošli petak tvrdio da je u Vanille sve bijelo bijelo, Jole će to isto sedam dana poslije (u)tvrditi i u makarskom Petru Panu.

Najsjevernije potencijalno odredište vikend zabave, Aurora, u petak ugošćuje DJ dvojac Umek i Marko Nastić, a u subotu Severinu. Napomenimo i da je potvrđeno da će Nastić zadnjeg dana srpnja, a večer prije ribraske fešte u Komiži, nastupiti u viškoj tvrđavi Fortica.

Nakon Splitskog festivala eto Seve u Aurori (foto: Ž.Šunjić)

Portal Muzika na struju slavi treći rođendan i u Jungli časti sve uzvanike (i one koji su se sami pozvali) tulumom čiji će ritam udarati: Pero FH, Pille, Edy C., Miro, Luka Lukač, Feta, Luka Jakir, Liquid, Eggy, Scheva, Malix, Merry, Djolaja, Marcellus, Okac, Juggler i Ivan Maleš.

Već smo najavili da se ovog vikenda održava prvi dio ovogodišnjih Večeri dalmatinske pisme. Na pozornici u Kambelovcu klape će izvoditi nove skladbe te obrade domaćih i svjetskih hitova. Na kaštelanskoj rivi zabavljat će nas Taxi band, Justin's Johnson, klapa Kampanel i Picigin bend.


Nedjelja s notom humanosti


Bilo bi se lako odlučiti kad bi to bilo sve, ali ima tu još materijala za skrojiti dobar provod… U Equadoru u petak Viva, u ST Rivi kid VA, u subotu body and soul night i nedjelju evergreen party, u Tennisu u petak Maraska cocktail party, u Hemingwayu Inusa Dawuda, pop rock repertoar u Luxoru, rock i blues u Studiu 21, vikend u O'Hari…


Kako dozirati zabavu ovaj vikend? Koliko čega?  (foto: Čuba)
Nedjelja ima i humanitarnu notu jer će se na Prokurativama održati humanitarni koncert Splitska dica za anđele. Nastupit će Danijela Martinović, Doris Dragović i Flesh, Gibonni, Luky i Klapa Cambi Split, Oliver Dragojević, Petar Grašo, Tedi Spalato i Marinero. Prikupljena financijska sredstva namijenjena su potrebama štićenika Udruge Anđeli.

Odakle početi i gdje završiti?

napisao: Pile