Napravite Step

06_07_2009
Napravite Step

Iz vlastitog iskustva znamo kako nam je bilo kad smo kao tinejđeri pokretali ovaj portal, osnivali udrugu i koliko nam je trebalo da se upustimo u apliciranje na natječaje. UTIRUŠ u sklopu programa Step organizira informativno-edukativnu radionicu o radu <strong>udruga</strong>.

Iz vlastitog iskustva znamo kako nam je bilo kad smo kao tinejđeri pokretali ovaj portal, osnivali udrugu i koliko nam je trebalo da se upustimo u apliciranje na natječaje. Udruga tajnika i računovođa u školstvu u sklopu programa Step organizira informativno-edukativnu radionicu o radu udruga.

Na besplatnoj radionici koja će se održati u subotu (11.srpnja) u Gradskoj knjižnici Marka Marulića obradit će se mogućnost gospodarske djelatnosti udruga, priprema i izrada polugodišnjeg financijskog izvješća za neprofitne organizacije, a bit će riječ i o odgovornosti čelnika udruge i novim propisima. Planirano je da trajanje radionice bude od 9 do 13 sati.

Informiranje, savjetovanje i izobrazba za dalmatinske udruge

Program Step pruža sustavnu podršku svim zainteresiranim udrugama u regiji, kao i neformalnim građanskim inicijativama na lokalnoj razini u obliku informiranja, savjetovanja i izobrazbe. Riječ je o programu koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a provodi ga Udruga MI u partnerstvu sa Udrugom tajnika i računovođa u školstvu.

Prijave se zaprimaju do 10. srpnja putem maila [email protected], telefonom na 021/881-011 ili faksom na 021/221-276.

www.programstep.info