Osvoji upad na Arctic Monkeys

03_07_2009
Osvoji upad na Arctic Monkeys

Uzbuđenje zbog premijernog nastupa Arctis Monkeysa u Hrvatskoj i to u Splitu raste, a da bi dodatno podigli atmosferu uoči <strong>7. srpnja</strong> podijelit ćemo vam dvije ulaznice za koncert godine na Prokurativama. Želimo vidjeti "izgledate li dobro na plesnom podiju"...

Uzbuđenje zbog premijernog nastupa Arctic Monkeysa u Hrvatskoj i to u Splitu raste, a da bi dodatno podigli atmosferu uoči 7. srpnja podijelit ćemo vam dvije ulaznice za koncert godine na Prokurativama.

Arctic Monkeys jedan su od najboljih britanskih bendova, a u svojoj karijeri izdali su dva megauspješna albuma i osvojili impresivan broj nagrada, uključujući i deset NME, pet BRIT i po jednu Mercury i Ivor Novello nagradu. Poznati su kao vlasnici najbrže prodavanog debitantskog albuma u povijesti britanske glazbe, a prema uglednom britanskom magazinu New Musical Express snimili su peti najbolji britanski album svih vremena.

Arctic Monkeys - vlasnici najbrže prodavanog debitantskog albuma

Njihov novi, treći studijski, album pod nazivom Humbug bit će objavljen 24. kolovoza, a na njemu će se naći ukupno deset novih pjesama. Novi album producirali su James Ford i Josh Homme, a nasljednik je vrlo uspješnog Favourite Worst Nightmare iz 2007. Arctic Monkeys osnovani su 2002. godine u Sheffieldu, a popularnu četvorku čine pjevač i gitarist Alex Turner, gitarist Jamie Cook, bubnjar Matt Helders i basist Nick O `Malley.

Artic Monkeys - I bet that vou look good on the dance floor

Počinju nastupati i snimati demo snimke te ih dijeliti svojim obožavateljima koji ih potom nazaustavljivo šire Internetom. Nakon puštanja demo snimki u opticaj popularnost im naglo raste, a počinju privlačiti i značajnu pažnju medija. Poznati su kao jedan od prvih sastava koji je stekao popularnost uvelike zahvaljujući Internetu.


I, nagradno pitanje je...


Ulaznica za koncert još uvijek ima, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketpro-a te putem Interneta na www.ticketpro.hr po cijeni od 200 kn.

Odgovor na nagradno pitanje "Kako se zove frontmen grupe Arctic Monkeys" i svoje podatke pošaljite nam na mail [email protected] ?
a) Matt Helders
b) Jamie Cook
c) Alex Turner
We bet you look good on the dance floor ;)