Savjet izrekao savjete

11_12_2008
Savjet izrekao savjete

Iako je konstituiran dva mjeseca nakon zakonskog roka u kojem mora predati plan rada, a samo mjesec dana prije donošenja gradskog proračuna Savjet mladih uspio je u prvih šest tjedana održati čak sedam sastanaka i izreći savjete i donijeti <strong>plan</strong> rada za 2009. godinu.

Iako je konstituiran dva mjeseca nakon zakonskog roka u kojem mora predati plan rada za nadolazeću godinu, a samo mjesec dana prije donošenja gradskog proračuna, Savjet mladih Grada Splita uspio je u prvih šest tjedana postojanja održati čak sedam sastanaka i u više od petnaest sati rada izreći savjete i donijeti plan rada za 2009. godinu.

Prvi savjeti u poboljšanju kvalitete života mladih grada Splita te vizije rada Savjeta mladih u idućoj godini poslane su na adrese nadležnih resora gradske uprave i članova Komisije za suradnju s mladima. Jedanaest članova Savjeta mladih Grada Splita, predstavnika jedanaest splitskih organizacija koje okupljaju mlade ili se bave mladima, vodeći se mjerama aktualnog Gradskog programa djelovanja za mlade, istaknulo je prioritete i ponudilo načine realizacije mjera.

Pročitaj (.pdf) savjete!