Upotrijebi glavu

01_07_2009
Upotrijebi glavu

Lito je, pusti mozak na pašu… Ali iskoristi glavu u devetom <strong>prvenstvu</strong> u glavometu koje će se 19. srpnja održati na Firulama! Prošlogodišnje naganjanje lopte prema protivničkoj branci okupilo je 26 parova, a prijave za ovogodišnje izdanje primaju se do dan prije turnira...

Lito je, pusti mozak na pašu… Ali iskoristi glavu u devetom prvenstvu u glavometu koje će se 19. srpnja održati na Firulama! Dugo godina zanemarena, i u sjeni picigina, ova splitska sportska izmišljotina oživljena je krajem devedesetih kada počinje organizacija sve brojnijih i popularnijih turnira.


Prvenstvo u glavometu na Firulama

Prošlogodišnje naganjanje lopte prema protivničkoj branci okupilo je 26 parova. Pobjednici su bili par Mate Brajković i Petar Veličković koji su u finalu pobijedili par Tudor/Kokeza sa 6:3 te tako osvojili pehare, 2500 kn te putovanje u Budimpeštu za Novu godinu. Nagradni fond je i ove godine 5000 kuna, a pobjednici će otputovati u Prag.

Glavomet je igra što se glavom igra

Prijave se, uz kotizaciju od 50kn po paru,  vrše u Grand Slam Caffe-u kraj teniskih terena na Firulama do dan prije turnira, subote 18. srpnja. Sve ostale informacije možete dobiti na broj 092 126 03 00 ili na mail [email protected].

www.glavomet.hr