Meat the Truth

30_06_2009
Meat the Truth

Što proizvodi najviše stakleničkih plinova? Automobilska industrija? Ne. Bez obzira što vrckavo ljeto odlučilo, u četvrtak u Info zoni možete na suhom i na optimalnoj temperaturi pogledati <strong>dokumentarni</strong> film o povezanosti mesne industrije i globalnog zatopljenja - <em>Meat the Truth</em>.

Što proizvodi najviše stakleničkih plinova? Automobilska industrija? Ne. Bez obzira što vrckavo ljeto odlučilo, u četvrtak 2.srpnja od 19 sati, u Info zoni u organizaciji Prijatelja životinja možete na suhom i na optimalnoj temperaturi pogledati film o povezanosti mesne industrije i globalnog zatopljenja - Meat the Truth. Mnogi ovaj dokumentarac smatraju nastavkom Al Goreovog filma Neugodna istina.

Meat the Truth trailer

Značajan utjecaj uzgoja životinja na klimatske promjene predstavlja Marianne Thieme, predsjednica nizozemske Stranke za životinje i prva saborska zastupnica za prava životinja. U sat vremena filma naučit ćete i to da stočarska industrija proizvede više stakleničkih plinova, nego ukupni svjetski automobilski promet., ali i čuti još informacija i rješenja kako smanjiti svoj utjecaj na klimatske promjene...