Skok u Vis

21_06_2009
Skok u Vis

U devet dana od Visa do Komiže održava se <strong>festival</strong> ekstremnih sportova, glazbe i filmova – <em>Skok u Vis</em>. Adrenalinu sklone sudionike i promatrače svaku večer zabavljat će i bogat glazbeni program - Let 3, Burning The Beach, Gipsy Brass Orchestra Kočani...

Došlo je ljeto u kojem i Vis svoj festival ima! U devet dana, od petka 26. lipnja, od Visa do Komiže održava se festival ekstremnih sportova, glazbe i filmova – Skok u Vis. Paraglidere, slobodne penjače, skakače u vodu (pardon, more) i druge adrenalinu sklone sudionike i promatrače svaku večer zabavljat će bogat glazbeni program. Već drugog dana festivala na pozornicu u gradu Visu popet će se Let 3, nakon što prethodnog dana u Komiži Mondokick "odmori" umorne kajakaše, skakače i penjače.


Vis je (od) ovog ljeta otok adrenalina i glazbe
Nedjeljni program završava u Caffe baru Bejbi uz Dirty 3 Ratz i projekciju fima Pajiz – Texas. Ponedjeljak će obilježiti grafitti, a adrenalin će poteći tek u večernjim satima u noćnoj dual slalom utrci nakon koje će u Češkoj vili glazbu birati viški DJevi. Pobjednici cross country utrke u utorak će slaviti uz metal večer i nastup bendova Talason i Essence.


Novi otok za Burning The Beach



Iduća tri dana festival se opet primiče drugom dijelu otoka pa u Komiži navečer nastupaju Benny Lava i mlade nade Visa.
Ulaznice za koncerte Let 3 i Gipsy Brass Orchestra Kočani te festival Burning The Beach u pretprodaji se mogu nabaviti samo na Visu (u agencijama Vis – special i Alternatura) po cijeni 30kn, redovna cijena svakog koncerta je 50kn. Šta mislite, oće li bit koja ulaznica i za nagradnu igru? :)
Punk večer uz bendove Carmina Putana i Metapren završit će dan natjecanja slobodnih penjača i započeti dan natjecanja surfera, kitera i kajakaša. Od svih ovih posebnih dana, petak je duplo poseban jer festival drum'n'bass, breakbeat i dubstep kulture Burning The Beach nakon četiri godine provedene na Korčuli dolazi u Komižu, na plažu Kamenice. Devet dana adrenalina, kupanja, sunca, mora, plaža, zabave… završit će uz nastup, na kopnu dobro poznatog, Gipsy Brass Orchestra Kočani.

Downhill staza Rapja

Termine hip-hop i beat box and rap radionice kao i točne lokacije natjecanja, izložbi i instalacija saznat ćete, ne sumnjamo, kad dođete na otok. Šlape na noge, ručnik na rame, cvike na oči, ruksak na leđa i od petka pravac Vis – trajektom ili katamaranom, kako god ;)