Party je u vrtu

21_06_2009
Party je u vrtu

Poluotok pod borovom šumom, plesni podiji sa kvalitetnom klupskom glazbom, prostori za opuštanje uz masaže, tik do mora.... Ne pišemo o svojim maštarijama, nego o desetodnevnoj <strong>glazbenoj</strong> poslastici pored Zadra – četvrto izdanje <em>The Garden Festivala</em>.

Kompleks iz 70ih godina lociran usred poluotoka pokrivenog borovom šumom, sa noćnim klubom kružnog oblika, velikom terasom na otvorenom i koktel barom na plaži… Nekoliko atraktivnih plesnih podija na kojima se uživo može slušati kvalitetna klupska glazba i prostori za opuštanje uz masaže i vježbanje, tik do mora.

Kvalitetna klupska glazba na poluotoku pod borovom šumom

Ne pišemo o svojim maštarijama nego o desetodnevnoj glazbenoj poslastici na poluotoku Pinija u Petrčanima pored Zadra – četvrto izdanje The Garden Festivala. Pozitivna iskustva prvog festivalskog izdanja prenosila su se samo usmenim putem, a brojke su skočile sa nekoliko stotina u 2006., na 1 500 u 2007. godini, da bi u 2008. festival posjetilo 3 000 ljudi. Ne čekajte svog glasnika dobrih vijesti, nego zapišite: u petak 03. srpnja 2009. godine The Garden Festival otvara svoja vrata.

Plesni podij i prostori za opuštanje uz masaže...

Svoj nastup potvrdili su brojni izvođači među kojima su i Henrik Schwarz, No Fakin DJ, Crazy P, Dixon, Giles Smith, Gilles Peterson, Greg Wilson, James Priestley, Joey Negro, Jogarde, Norman Jay, Terry Farley, Todd Terje, Faze Action… Ulaznice na međunarodnom tržištu su odavno rasprodane, no organizatori su osigurali dodatne dnevne ulaznice koje će se moći kupiti na samom ulazu u festivalsku arenu. Zagrijan(a)? Klikaj na jaaako sadržajan festivalski web i kreni s planiranjem ;)

www.thegardenfestival.eu