Supe(ta)r!

20_06_2009
Supe(ta)r!

Brač će biti prvi naš otok koji će biti domaćin filmskom<strong> festivalu</strong>. S druge strane kanala od 09. do 12. srpnja održavat će se <em>Supetar Super Film Festival</em>. Neće tu biti samo europskih uspješnica dokumentarnog filma pod vedrim nebom, nego i koncerata, izložbi i instalacija.

Brač će biti prvi naš otok koji će biti domaćin filmskom festivalu. S druge strane kanala od 09. do 12. srpnja održavat će se Supetar Super Film Festival. Neće tu biti samo europskih uspješnica dokumentarnog filma koje ćete moći gledati besplatno pod vedrim nebom, nego i koncerata, izložbi i instalacija.


U Supetar na dokumentarce i koncerte

Glazbeni dio programa otvorit će francuski bend Joke koji će uz rock, funk, dub, ragga, hip-hop i ska, pa čak i punk svakome pronaći plesnu žicu. Početkom srpnja ST!llness bi se trebao ponositi svojim drugim albumom, a točno u petak, 10. srpnja (filmska) publika bi se morala zabavljati na njihovom koncertu u cocktail baru Benny’s. Treći festivalski dan produžit će se u noć uz Kopito, a prvi SSFF zatvorit će Elemental.

Prije nego što krenete klikati na jadrolinija.hr i razmišljati o kombinacijama dolaska i odlaska, samo napomena da je za goste festivala cijena povoljnog smještaj u kampu dodatno smanjena na samo 10 eura za sva četiri dana.

www.supetarsuper.com