Dugi vikend, kratki popis

18_06_2009
Dugi vikend, kratki popis

Ako ništa drugo, ovog dugog vikenda ne bi trebali previše stanjiti novčanike, no ipak je pretjerano zaključiti da – u gradu nema <strong>ništa</strong>. Fejs prijatelji splitskog.portala među prvima su saznali da je odgođen koncert <em>Vanka Regula</em>. Danas su saznali i novi datum...

Ako ništa drugo, ovog dugog vikenda ne bi trebali previše stanjiti novčanike,   no ipak je pretjerano zaključiti da – u gradu nema ništa i da ćete se tako lako odvojiti od knjige ili klime.

Prošlog vikenda Studio 21 nije uspio oživjeti Elvisa, koncert je odgođen, ali novi pokušaj bit će na novoj potencijalnoj lokaciji dobre zabave pod tvrđavom Gripe - Adventure bar (ispod caffe bara Pascucci, a iznad Tepih centra). Nakon urnebesnog koncerta u Kocki, nastupa na Hrvatska traži zvijezdu i turneje po Sloveniji Andi Fejzić je spreman opet oduševiti splitsku publiku svojom interpretacijom Kralja rocka.

Ljeto počinje s kišom i slabom ponudom...

O'Hara i ovaj vikend drži svoj program po defaultu, a u Hemingwayu je ovaj petak Apuntamenat Party – šemu znate: pozivnice ili dobar glas i stas na ulazu. Mikrofon u Kocki čeka sve željne repanja, a slušaona by Shakal von Njoc čeka sve željne slušanja. U Jungli je u petak Underground control, a u subotu Old School Reunion - tribute to Up&Down. Ako vam je to malo, srećom imate provjerene zidiće, klupice i kafiće… Dok im ne maknu štekate!? A i festival uličnih zabavljača je još u gradu.

Fejs prijatelji splitskog.portala među prvima su saznali da je odgođen koncert Kontra Regula. Danas su saznali i novi datum – četvrtak, deveti dan idućeg mjeseca.

napisao: Pile
foto: Maja Prgomet, arhiva