Radio odradio

12_06_2009
Radio odradio

Info zona je uspješno odradila probnu misiju dolaska do ušiju mladih na području od Dubrovnika do Zadra. Nakon 21 emitiranja emisija ide na tromjesečni ljetni <strong>odmor</strong>. I ovaj petak, nakon 19 sati, prije izlaska, namjestite radio na frekvencije&#160; ili <a target="_blank" href="http://delicast.com/radio/Croatia/HR_Radio_Split">kliknite</a> i slušajte<em> Info zonu - na radiju</em>!

Ako ste u enciklopedije dopisali datum 23. siječanja ove godine kao dan emitiranja prve emisije Info zona - na radiju, onda, dopišite i 12. lipnja kao tek nešto manje važan petak. Nakon 21 emitiranja emisija ide na tromjesečni ljetni odmor.


Uspješna prva polusezona emisije Info zona na radiju
Info zona je tako uspješno odradila probnu misiju dolaska do ušiju mladih na području od Dubrovnika do Zadra. Uz dobru glazbu kroz informacije o koordinatama zabave, događanjima, natječajima, stipendijama, edukacijama, seminarima i sličnim metodama mentalnog obogaćivanja vodili su vas Lara, Keko, Jane, Mario, Medo i Čop. Za gostima u emisiji posezalo se i preko granice, a ulaznice na nagradnim igrama ponekad su dobrano zagrijavale slušalice. Ne brinite, bit će toga od rujna ponovno, a bit će i još više razloga za slušanje ;)

I ovaj petak, nakon 19 sati, prije izlaska, namjestite radio na frekvencije Radio Splita ili kliknite link i slušajte Info zonu na radiju!