Naš mali svijet ostao mali

10_06_2009
Naš mali svijet ostao mali

Na gradskom stadionu u Poljudu održana je glazbeno-nogometna humanitarna akcija, ali dobru volju i vedar duh sudionika zasjenili su <strong>propusti</strong> u organizaciji. Velika djela će morati pričekati neku drugu priliku - <em>Naš mali svijet</em> i dalje ostaje mali...

Na gradskom stadionu u Poljudu održana je glazbeno-nogometna humanitarna akcija Naš mali svijet s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju i opremanje dnevne bolnice Dječjeg odjela splitskog KBC-a. Dobru volju i vedar duh sudionika zasjenili su propusti u organizaciji. Vjerojatno je loša organizacija razlog i slabog odziva publike - ne više od 15 tisuća gledatelja.

Oštra igra na terenu za poraz od 1:3 (foto: D.Bonačić)
Od političara je glavna uzdanica bio naš vrli ministar znanosti Dragan Primorac, a među imenima sportskog i glazbenog svijeta bili su i Prosinečki, Asanović, Andrijašević (strijelac jedinog pogotka za nas sa 11. metara), Vučević te Cetinski, Novković, Oliver i Karan kao jedan od organizatora. Naše jadranske susjede predstavljao je famozni i dugo najavljivani Eros Ramazzotti, a bili su tu i talijanski nogometni veterani. Pokazano umijeće na terenu gosti su okrunili pobjedom s tri pogotka Aceveda. Naš nogometni izbornik Bilić tako je opet ostao bez pobjede. Nezaobilazna Colonia i Zorica Kondža svakako su svojim izvedbama i temperamentom večer učinile još dinamičnijom i raspjevanijom.

Colonia je večer učinila još dinamičnijom (foto: M.Prgomet)

Treba sa žaljenjem napomenuti i da je broj poziva i prikupljeni iznos doniran u humanitarne svrhe bio manji od očekivanog, tako da Naš mali svijet i dalje ostaje mali, a velika djela će morati pričekati neku drugu priliku. Odlična zamisao i motiv, ali poprilično blijed utisak nije mogao popraviti ni vatromet.

Pogledajte album u foto galeriji!

napisala: Nani V.