Muke po Žnjanu

09_06_2009
Muke po Žnjanu

Nezadovoljni budući stanari žnjanskih novogradnji spontano su se okupili na našem forumu,&#160;a glas naroda pročuo se i putem drugih medija. Stvorila se zbirka iskustava prevarenih i izigranih ljudi, gorčine i apsurda. Najnovija <strong>akcija</strong> forumaša je pokretanje portala...

Nezadovoljni budući stanari žnjanskih novogradnji spontano su se okupili na našem forumu. Nije trebalo duga pa da se posredstvom splitskog.portala glas naroda pročuje i putem drugih medija. Tako je krajem svibnja u Slobodnoj Dalmaciji objavljen razgovor sa na forumu prozvanim stranama, no veći pomak se i dalje nije dogodio.


Glas forumaša (opet) u Slobodnoj Dalmaciji
Na forumu su se registrirali novi članovi i nadopunili temu Cestovne muke na Žnjanu sa svojim pričama i problemima. Stvorila se pozamašna zbirka iskustava prevarenih i izigranih ljudi, gorčine i apsurda. Višemjesečno, čak i višegodišnje, čekanje pristupne ceste ili priključenja na struju više se ne čini tolikim problemom kada pročitate da je netko skupo platio stan na zadnjem katu, a prilikom useljenja otkrio dogradnju još jednog kata na zgradi.

Najnovija akcija forumaša je pokretanje portala www.znjan.com. Virtualno okupljalište sadašnjih i budućih susjeda zamišljeno je kao servis na kojem se mogu naći najnovije vijesti sa gradilišta novogradnji, nešto lakše teme vezane uz uređenje stanova, ali i rasprave o problemima dovršenja izgradnje stambenog naselja, od komunalne infrastrukture do samih zgrada.