Di se pogrlit?

05_06_2009
Di se pogrlit?

Ljubitelji crvenog tepiha i faca hrvatske modne elite će u Hemingway, bez neke posebne vune, Kocka poziva da subotnju večer <strong>provedete</strong> uz svirku mostarskog benda Vuneny, a subota u O&#39;Hari bit će ista kao i petak... Mukte karte smo već podilili ;)

Ljubitelji crvenog tepiha i faca hrvatske modne elite večeras u Hemingway baru imaju priliku provjeriti koje nove kolekcije dolaze na tržište. Bit će predstavljen i novi broj časopisa City Split, moderatorica večeri je nezaobilazna Vlatka Pokos, a glazbeni dio upotpunit će Alka Vuica. Reklo bi se, festival mode i ljepote…Ili možda ne?

Ukoliko ipak volite provjereni plan i program večeri petkom, O'Hara je pravo mjesto za vas uz rezident DJ – e: Gonza, Jaku, Bartula i Sunnya. Jungla ovoga petka supporta Atlantis Summer Challenge i tamo vas očekuju Moulinex i SymbolOne. Moulinex je već obišao Rijeku i Zagreb u sklopu promo toura za ovaj festival, a dosadašnja iskustva kazuju da je ime Moulinex garancija dobrog plesnog ritma. Karte smo već podilili ;)


Biste li se radije uvalili u ovaj muški noćni zagrljaj...
Prema vremenskoj prognozi, subota je najavljena kao kišni dan što ne ide u prilog obilježavanju Studentskog dana sporta na Rivi. Ako im nebo bude naklonjeno, studenti će na Rivi zaigrat Street soccer (balun) i Street basket (košarku), a bit će prezentirani i aerobik i borilačke vještine.

Bez neke posebne vune, Kocka poziva da subotnju večer provedete uz svirku mostarskog benda Vuneny. Vuneny imaju svoj prepoznatljivi glazbeni stil koji je specifična kombinacija elektronike, duba, corea, ethna, trip hopa, ambijentalnih melodija, žestokih gitara i eksperimentalnog zvuka. Od osnutka benda odsvirali blizu 500 koncerata u 25 zemalja Europe i Afrike. Vunenima će podršku dati ekipa Loopjunkiesa Golem i Oxide. Ovog puta su se samo fejs prijatelji splitskog.portala mogli uvalit za kartu :)

...ili u ovaj djevojački noćni zagrljaj? :)

Jungla će ugostiti DJ Jooranta iz Koprivnice, pod budnom paskom Underground Control ekipe DJ Luke Lukača i DJ Mira. Subota u O'Hari bit će ista kao i petak, barem u glazbenom smislu, pa ko voli nek izvoli, al' svi znamo da repriza nikad nije dobra kao prvi put. Iako, to i nije loša kombinacija za one koji su u petak neku akciju započeli, a nisu je dovršili, pa imaju priliku nastaviti gdje su zapeli :P

napisala: Vex
foto: M.Prgomet