Što skriva Atlantis SC festival?

03_06_2009
Što skriva Atlantis SC festival?

Već je krenuo promo tour za <em>Atlantis Summer Challenge</em> i očekivanja su, naravno, velika! Moulinex koji je na prošlogodišnjem after <strong>partyu</strong> u funky disco ritmu rasplesalo više od 800 bokova, i duplo više nogu i ruku dolazi u Junglu, u društvu SymbolOnea.

Požurite sa slijeganjem dojmova o prvom xSTatic festivalu urbane kulture koji je u Split doveo svjetske graffitere, skatere, rolere, breakdancere... Već je krenuo promo tour za Atlantis Summer Challenge!

Ovaj festival skateboard kulture održava se od 2007. godine, a i kriteriji postavljeni nastupima Darkwood Duba, Leut Magnetika, SymbolOnea i Zoot Womana neupitno podižu ovogodišnja očekivanja publike, barem u glazbenom dijelu festivala.

Moulinex - prošle je godine održao najveći ljetni party u Splitu

Organizatori još skrivaju ovogodišnaja imena, no možda dovoljno govori da zagrijavanje za posljednjih sedam srpanjskih dana skateboard kulture pod Marjanom u Rijeci, Zagrebu i Splitu već odrađuje Moulinex. Na njegovom after partyu prošlogodišnjeg Atlantis Summer Challenge festivala u funky disco ritmu rasplesalo se više od 800 bokova, i duplo više nogu i ruku! U Junglu na Zvončacu dolazi ovaj petak, u društvu SymbolOnea. Ulaz je mukte ako ulaznicu užicate slanjem imena na [email protected], za ostale je 30 kuna.

Mukte ulaze:
Ivana Jović i prijatelj(ica)
Sagita Mirjam Sunara i prijatelj(ica)