Okupljeni music forumaši

31_05_2009
Okupljeni music forumaši

U vrijeme masovnog gašenja foruma, <em>ST Music forum</em> organizirao je veliko okupljanje svojih forumaša. Ako su polovica okupljenih u kotlovnici Doma aktivni sudionici rasprava u virtualnom prostoru .tk domene, onda je to možda i <strong>najveći</strong> forum na splitskom području...

U vrijeme masovnog gašenja foruma kao sredstva komunikacije i zbližavanja većeg broja ljudi zbog rastuće popularnosti drugih internetskih servisa, splitski ST Music forum organizirao je veliko okupljanje svojih forumaša u klubu Kocka na čijoj su se pozornici izmjenjivali bendovi članova foruma.

Ako su polovica okupljenih u kotlovnici Doma aktivni sudionici rasprava u virtualnom prostoru .tk domene, onda je to možda i najveći forum na splitskom području. Što to privlači diskutante da se obraćaju jedni drugima preko foruma, a ne preko nekog aktualnijeg servisa teško je reći, možda je to poprilično opuštena i prijateljska atmosfera, zaštitnički odnos administratora Diamonx-a ili mali milijun pod-topica, ali činjenica je da se na ovaj forum u njegove tri godine postojanja registriralo preko 700 članova, koji su postali debelo preko milijun ipo postova.
Najmnogoljudnije splitsko virtualno okupljališta ljubitelja glazbe
Koncert su započeli makarski rock orijentirani Svrby, nastavili su Garden of stone sa obradama Pearl Jama i Alice in Chains. Zatim su se na pozornicu popeli splitski Proteus, a za kraj su zarokijali sinjski Cheap Sunglasses sa svojim prepjevima hard rock, metal, i još pokojih klasika.

Zabrana pušenja se drakonski provodila, pa su forumaši iz Kocke izašli zaudarajući samo po znoju od skakanja i upinjanja glasnica u pokušajima međusobne komunikacije zbog (gotovo uvijek) preglasnog razglasa.

napisala: KMaja