Sad izabiremo

29_05_2009
Sad izabiremo

Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće smo riješili prije dva tjedna – ostalo nam je u nedjelju odlučiti o županu i gradonačelniku. Forumaši su gotovo jednoglasni kome će dati glas u drugom krugu<strong> izbora</strong> za gradonačelnika, no anketa na naslovnici ipak ne otkriva jednoglasnost.

Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće smo riješili prije dva tjedna – ostalo nam je u nedjelju odlučiti o županu i, u javnosti atraktivnijem, gradonačelniku. Dok su forumaši gotovo jednoglasni kome će dati svoj glas u drugom krugu izbora za gradonačelnika, anketa na naslovnici ipak ne otkriva jednoglasnost. U danima između prvog i drugog kruga izbora skoro 600  posjetitelja portala split.com.hr, vjerojatno neki i bez prava glasa na lokalnim izborima, biralo je svog gradonačelnika - 54% ih je odabralo Ranka, a 46% Željka.

Ne zaboravite u nedjelju službeno dati svoj glas – dva listića, na svakome dva imena, na jednom potencijalnih župana (Sanader vs. Radojković), na drugom potencijalnih gradonačelnika (Kerum vs. Ostojić).