Šampioni plitkog mora

30_05_2009
Šampioni plitkog mora

Prvi vrući dani malo koga nisu potakli na prvo ovogodišnje bacanje u more pa se iz dubine ormara izvuka i balun za <strong>picigin</strong>... Ako ste se već dovoljno uigrali - do 3. lipnja traju prijave za peto izdanje <em>Prvenstva svita u piciginu</em>. Kvalifikacije su prvog, a finale drugog vikenda lipnja.

Prvi vrući dani malo koga nisu potakli na prvo ovogodišnje bacanje u more pa se iz dubine ormara izvuka i balun za picigin... Ako ste se već dovoljno uigrali - do 3. lipnja traju prijave za peto izdanje Prvenstva svita u piciginu koje se, naravno, održava na Bačvicama.

Privežite kupaće - prvenstvo počinje (foto: Rene)

Kvalifikacije će se održati prvog lipanjskog vikenda, do tada će valjda sunce opet malo zagrijati zrak i more. U srijedu, 10. lipnja, picigin će igrati osnovnoškolske i srednjoškolske ekipe te djeca iz osječkog odmarališta Crvenog križa na Bačvicama. U podne toga dana ragbijaši Nade će uzburkati plićak morskim ragbijem. Finale prvenstva svita održat će se u subotu, 13. lipnja, a uz natjecanje pobjednika kvalifikacija održat će se i revijalni nastup gostiju iz prekomorskih susjeda - Crne Gore, BiH i Italije. A Slovenci? :P

www.picigin-bacvice.com