Bijeg iz pakla u Zonu +REPRIZA

29_05_2009
Bijeg iz pakla u Zonu +REPRIZA

Nakon premijere, film <em>Novinarov bijeg iz pakla droge</em> u ponedjeljak<font color="#ff0000"> (i uorak)</h3> će se prikazati i u Info zoni. Ovaj <strong>dokumentarac</strong> uči nas da loše strane života nisu rezervirane samo za mlađu životnu dob niti godinama, stalnim zaposlenjem i urednim životom postajemo imuni...

Nakon premijere u ispunjenoj Kinoteci Zlatna vrata i brojnih pozitivnih kritika, dokumentarni film Novinarov bijeg iz pakla droge u ponedjeljak, 01. lipnja, u 20 sati, prikazat će se i u Info zoni. Ulaz je, naravno, besplatan.

Zbog velikog interesa projekcija će se održati i u utorak, 02. lipnja, u 20 sati na istom mjestu!


Dokumentarac u produkciji Splitske televizije priča priču o novinaru te televizije, Slavenu Relji, koji je postao ovisnik, izliječio se, te nastavio sa životom gdje je stao prije nego što je u 33. godini prvi put uzeo drogu. Slavenova priča je netipična; završio je Pravni fakultet, radio je na Sudu, a potom je 15 godina bio splitski dopisnik Večernjeg i Jutarnjeg lista

Nakon premijere Novinarov bijeg iz pakla droge i u Info zoni

U filmu otvoreno govori o životu dok se drogirao, kako je uspješno skrivao svoju ovisnost od kolega novinara i obitelji, ali i o nabavljanju novca za drogu krađama i prodajom obiteljskog srebra. Također priča i svoja iskustva nakon povratka iz Italije, zaziranju društva od bivših narkomana te teškom procesu ponovne socijalizacije.

Ovaj dokumentarac uči nas da loše strane života nisu rezervirane samo za mlađu životnu dob niti godinama, stalnim zaposlenjem i urednim životom postajemo imuni na poroke.