Zabava u susjedstvu

27_05_2009
Zabava u susjedstvu

Po otvaranju Gardena 2004. godine, nekako je sve u Zadru krenulo uzlaznom putanjom, te <strong>orgulje</strong>, te Pozdrav suncu, glazbena gostovanja... a za sve je "kriv"Jimmy Brown član legendarnih UB40 i njegov poslovni partner Nick Colgan koji su na zidinama otvorili klub.

Times, The Guardian, Observer, Daily Mail, Londoner Paper, Time Out, CNN Traveller... samo su neki od svjetskih medija koji su proteklih nekoliko mjeseci u superlativima izvještavali o hrvatskom odnosno zadarskom projektu The Garden. A kako se Split baš i ne može pohvaliti noćnim provodom koji je bitna u regionalnim okvirima proporučujemo vam bar Garden koji sezonu otvara ovog petka.

Po otvaranju ovog kluba 2004. godine, nekako je sve u Zadru krenulo uzlaznom putanjom, te orgulje, te Pozdrav suncu, glazbena gostovanja... a za sve je "kriv"Jimmy Brown član legendarnih UB40 i njegov poslovni partner Nick Colgan koji su na zidinama otvorili klub.

Slijed događanja ubrzo se nastavio pokretanjem istoimenog festivala, te kluba Barbarellas u ribarskom mjestu Petrčane nadomak Zadra. A tko zna gdje je toj priči kraj... ukoliko vas ovog tjedna put nanese u Zadar (ili tamo provodite svoje studentske dane) put Gardena gdje vas od 20 sati čeka harfistica Doris Karamatić, te disco ritmovi DJ Bobbya Beige. Više informacija na...

www.watchthegardengrow.eu