Noć je bila prekrasna...

28_05_2009
Noć je bila prekrasna...

Koncertni recept iskušan već više od dvije tisuće puta, u kojem ritmu osebujnog rocka dodate prizvuk <strong>mora</strong>, još jednom je oduševio publiku koja je ispunila prostor ispred ove popularne splitske ljetne pozornice. Bana se nemoguće zasititi... jer ljubav je obostrana!

Oluja, munje i gromovi, ništa nije moglo zaustaviti uvijek raspoloženog Marijana Bana da svojim hitovima i uz pratnju Diktatora napravi pravu dalmatinsku feštu na Tvrđavi Gripe. Koncertni recept iskušan već više od dvije tisuće puta, u kojem ritmu osebujnog rocka dodate prizvuk mora, još jednom je oduševio publiku koja je ispunila prostor ispred ove popularne splitske ljetne pozornice.

Ban je još jednom je oduševio publiku
Uz pristojno zakašnjenje od tek pola sata, hitom Valovi bivši frontmen grupe Daleka Obala rasplesao je već nestrpljivu publiku željnu dobre glazbe. Između pjesama redale su se nezaobilazne pošalice, koje baš pašu uz Di si ti, Zrinku, Ruzinavi brod, U modroj zori, Morskoj vili, Biloj boji, Tonki ...
Valovi su započeli pravu dalmatinsku feštu

Iznimno zainteresiranoj i dobro uštimanoj publici, Ban je bio dobar dirigent, iako su mu u zanosu čak i preuzimali dirigentsku palicu tjerajući ga da na trenutke mijenja slijed repertoara, ali iskusnom kantautoru uspjelo je održati visoki ritam koncerta i odličnu atmosferu. S torcidinom kapom na glavi, nije zaboravio ni pozvati svih na večerašnji uzvrat Kupa.
Iznimno zainteresirana i dobro uštimana publika

Nešto manje od dva sata žestoke svirke vjerojatno je bar na kratko zadovoljilo sve fanove ovog splitskog pjevača u rodnom mu gradu. Marijana Bana jednostavno se nemoguće zasititi... jer ljubav je obostrana.

Album je u foto galeriji ;)

napisala: Nani V.
foto: Maja Prgomet