Ne nasjedajte na priče!

15_05_2009
Ne nasjedajte na priče!

Pripremili smo posebnu rubriku da na izbornom mjestu ne blenete u četiri listića u boji&#160; ka&#39; tele u šarena vrata. Arhivirali smo i izrečena obećanja - nećemo ih zaboraviti! Ne nasjedajte (ni) na priče kako ćete neizlaskom na <strong>izbore</strong>, dokazati nešto drugo osim svoje lijenosti i gluposti.

Izborna utrka primakla se cilju, možda još gradonačelnici ili župani dobiju dodatni krug, ali prve odluke glasača past će ove nedjelje. Vjerojatno u svako doba noći možete nabrojati tri gradonačelnička kandidata, a kad se umijete i preostala dva, no na glasačkom mjestu dobiti ćete četiri listića. Da ne blenete ka' tele u šarena vrata/listiće, pripremili smo vam posebnu rubriku u kojoj smo vam objasnili za koga, kako, gdje i zašto glasujete.
Kandidati su rekli svoje i na tribini za mlade

Besplatan prijevoz za učenike i studente, dovršen i funkcionalan Dom mladih, radna mjesta za (sve) nezaposlene, novi POSovi stanove, kvalitetnije noćne linije, puno bolja suradnja Grada s mladima…Što ćemo od toga stvarno dobiti u naredne četiri godine? Arhivirali smo obećanja izrečena na predizbornoj tribini u organizaciji Info zone i - nećemo ih zaboraviti!

Ne nasjedajte (ni) na priče kako ćete neizlaskom na izbore, samouskraćivanjem svog prava glasa, dokazati nešto drugo osim svoje lijenosti, čak i gluposti ako mislite da ste tako ostali neutralni. Izborna mjesta otvorena su od 7 do 19 sati. Iskoristite svoje pravo na četiri listića u boji! Što ćete s njima, to nije naša briga :)

Informiraj se o lokalnim izborima!