Torino: volontiranje i usavršavanje

14_05_2009
Torino: volontiranje i usavršavanje

Bjcem putem ovog natječaja traži 4 volontera iz različitih zemalja. Mjesto rada je Torino što je, osim za testiranje vlastitih organizacijskih vještina, dobra prilika za usavršavanje ili učenje talijanskog jezika i rad u dinamičnom internacionalnom timu.

Međunarodna organizacija Bjcem objavila je natječaj za volontere na dugoročnom projektu. Riječ je o projektu Biennal mladih umjetnika s područja Europe i Mediterana. Cilj ovog međunarodnog projekta je promocija različitih kultura i umjetnosti Euro-mediteranske regije, a činjenicu da upravo umjetnost povezuje različite narode i služi kao instrument za kulturni dijalog i razvoj potvrđuje i dvadesetogodišnji vijek Biennala.

Bjcem putem ovog natječaja traži 4 volontera iz različitih zemalja. Volonteri će biti angažirani na razdoblje od 10 mjeseci, a radit će na poslovima organizacije lokalnog događaja kao što je Biennale na međunarodnoj razini. Takvi poslovi uključuju komunikaciju s lokalnim umjetnicima i kulturnim djelatnicima, aktivnosti na lokalnom web portalu, organizaciju pratećih događanja kao što su debate, radionice... Mjesto rada je Torino što je, osim za testiranje vlastitih organizacijskih vještina, dobra prilika za usavršavanje ili učenje talijanskog jezika i rad u dinamičnom internacionalnom timu.

Više info na webu.