Znanje, ekologija, dobrota...

10_05_2009
Znanje, ekologija, dobrota...

<em>Stvaralaštvo</em> poziva umjetnike da se prijave na natječaj.<em> Ekologija i baština</em> je kategorija koja nudi potpore projektima koji doprinose zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti, a <em>Dobrota</em> je program humanitarnih projekata i pomoći djeci bez roditelja.

Zaklada Adris poziva na prijavu na natječaj za potpore u programima Znanje i otkrića, Stvaralaštvo, Ekologija i baština i Dobrota. Kroz program Znanje i otkrića nude se potpore učenicima i studentima, mladim znanstvenicima i inovatorima, dok program Stvaralaštvo poziva umjetnike da se prijave na natječaj. Ekologija i baština je kategorija koja nudi potpore projektima koji doprinose zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti, a Dobrota je program humanitarnih projekata i pomoći djeci bez roditelja.

Pravo prijave na natječaj imaju učenici, studenti i neprofitne organizacije koji udovoljavaju ostalim kriterijima natječaja.

Natječaj je otvoren do 28. svibnja 2009, a detaljnije informacije i potrebna dokumentacija mogu se pronaći na www.adris.hr.