Tu-tu za s-tu-tu-dente

14_05_2009
Tu-tu za s-tu-tu-dente

Iako više ne zauzimaju naslovnice (i fakultete), studenti ne <strong>odustaju</strong> pa su uz kruh i vodu prodavali diplome s menija, a već nekoliko dana na Rivi u redu čekaju podne izvodeći performans solidarnosti <em>Podne manje 5</em>. Započinju i s akcijom <em>Zatrubi za besplatno obrazovanje</em>...

Iako više ne zauzimaju naslovnice (i fakultete), studenti ne odustaju od traženja besplatnog obrazovanja uz provođenje Bolonje i podizanja kvalitete fakultetskog obrazovanja. U utorak su tako u Marmontovoj uz kruh i vodu prodavali diplome s menija, a već nekoliko dana na Rivi  u redu čekaju podne (i besplatno školstvo) izvodeći performans solidarnosti Podne manje 5.

Studentski marš označio je novu fazu studentskih prosvjeda u Splitu

Od četvrtka, po uzoru na zagrebačke studente, započinju i s akcijom Zatrubi za besplatno obrazovanje koja će održati od 15 do 17 sati na križanjima u blizini zgrade Rektorata. Kada se na semaforu upali crveno svjetlo studenti će transparentima i letcima pozvati građane/vozače da im trubljenjem daju podršku u njihovim zahtjevima.

Redovni sastanci otvoreni su za sve zainteresirane i održavaju se svakim danom u 20 sati u Info ponitu kluba Kocka.

nsist.blog.hr