Izbor noćnog života

14_05_2009
Izbor noćnog života

U petak će glasnice još jednog gradonačelničkog kandidata odmarati Severina uz Libar i Đubrivo. Letu Štuke <strong>nastupit </strong>će u O&#39;Hari. Nakon još jedne sezone bez Metropolisa duh tog kluba oživit će u Kocki koja u subotu slavi rođendan. Ovog vikenda znojit će se i odbojkašice...

Dobra strana izbora svakako su darovi političara koji će nam se nuditi do posljednjeg trena izborne utrke, a na nama je hoćemo li ih prihvatiti. Nakon raspjevanih i govorništvom prožetih Prokurativa i Pjace, u petak će glasnice još jednog gradonačelničkog kandidata odmarati Severina uz Libar, i Đubrivo. Bez političkih aluzija u O'Hari će nastupiti Letu Štuke, a od poruka i obećanja valjda ćete se moći odmoriti i na Apuntamenat partyu u Hemingwayu ili u susjednom Murallu uz Kineziologija party povodom promocije prvih bakalara. Nakon još jedne sezone bez Metropolisa duh tog kluba oživit će u Kocki koja iduće večeri slavi rođendan uz analogno-elektronsku slušaonicu. Subotnja večer u Murallu bit će pod kontrolom Underground control ekipe uz DJ Sajmona s3z.

Predizbornim darovima okoriste se i maloljetni (foto:S.Marinović)

Ovog vikenda znojit će se i odbojkašice koje se u trodnevnom programu na Gripama bore za plasman na SP u Japanu - kakva noć može biti kad večer započnete s lijepim ženama u sportskom duhu? ;)


Međunarodna odbojka na Gripama (foto: Ž.Šunjić)
Nedjelju bi mogli provesti gledajući Kineski nacionalni cirkus u Spaladium Areni, a vrijedi notirati i da u Hemnigwayu počinje niz drugih maturalnih večeri - Graditeljska, obrtnička i grafička škola, Zdravstvena škola u ponedjeljak te 4. gimnazija u utorak.

napisao: Pile