Razmrdaj se i prošetaj

08_05_2009
Razmrdaj se i prošetaj

Nestandardni četvrtak valjda neće ostaviti traga na želji za zabavom i opuštanjem ovog vikenda… Brucošijada, jadranska ska kombinacija, <em>Čuvari svirala</em> i Milo Hrnić obilježit će <strong>ponudu</strong> petka, a rasplesani Peristil početak subotnje večeri...

Nestandardni četvrtak valjda neće ostaviti traga na želji za zabavom i opuštanjem ovog vikenda… Brucoši Filozofskog nakon poziva na blokade nastave sada pozivaju na svoju brucošijadu u Hemingwaya. Jadranska ska kombinacija – talijanski Talco i riječki Officer down zagrijat će podrum Doma mladih, a ni Čuvari svirala u O'Hari neće štedjeti svoja svirala. O golubicama, Marijani, rokerici i postelji mukte će pjevati Milo Hrnić na zadnjem katu Jokera.

Neobičan termin kazališne predstave (subota, 11 sati) možda vas privuče da konačno pogledate Spli'ski akvarel. Stvarno bi bija red da to napravite, ako već do sada niste. Nekako je sad i prigodno u ovom postsudamjastom šušuru.

Zagrijavanje za subotnji noćni izlazak (foto: Ž.Vesanović)

Za subotnji večernji izlazak zagrijete uši, oči i bokove na Peristilu uz plesne ritmove i izvijanje tjelesa splitskih plesačica i plesača, a onda birate: veslački party u Procaffeu, Luka Lukač vs. Drizzt otvaraju ljetnu baštu u Murallu ili urban gypsy sound u Kocki kojeg potpisuju slovenski Haris Pilton i W.G. te riječki Luna morado.

U nedjelju tradicionalna veslačka regata pred Rivom (foto: B.Perlain)

Bilo bi lipo i zdravo da nedjelju provedete na Marjanu i na platou kraj ZOO vrta proslavite dan našeg zelenog susjeda, ali planirajte da je u podne na Rivi tradicionalna Međunarodna veslačka regata Sv. Duje. utrka legendi Oxforda, Cambridgea i Splita.