Kraj Sudamje uz Apokalipso

04_05_2009
Kraj Sudamje uz Apokalipso

Nakon cjelodnevne fjere, još jednom izgubljene tombole, večernjeg nastupa britanske hip-hop grupe Stereo MC&#39;s uz laser show koji će zamijeniti vatromet ostat ćete na Rivi sami s drvenom kuhačom u ruci… Ne, ne želite kući - idete u Kocku na <strong>Rundeka</strong>!

Nakon cjelodnevne fjere, još jednom izgubljene tombole, večernjeg nastupa britanske hip-hop grupe Stereo MC's uz laser show koji će zamijeniti vatromet ostat ćete na Rivi sami s drvenom kuhačom u ruci… Ne, ne želite kući - idete u Kocku na Rundeka!
Kraj Sudamje je uz Apokalipso u Kocki!

Darko Rundek i ne baš cijeli Cargo orkestar, ali trojac dovoljan za užitak u poznatim melodijama glasova, električne violine, gitare, klavira, harmonike... Ako sumnjate u sreću na tomboli, okušajte je sada - osvojite mukte ulaznicu i uštedite 40kn.

Hm, koliki ste interes iskazali, možda smo mogli dogovorit još ulaznica za nagradnu igru… Ništa, uštedit ćete na duvanu jer ka nema više pušenja ni u Kocki pa ćete ušparat za kartu, a Viktor Margan i Domina Škarica će bit na popisu uzvanika.