Koga za gradonačelnika?

05_05_2009
Koga za gradonačelnika?

Šest dana prije izbora održat će se javno <strong>sučeljavanje</strong> kandidata za gradonačelnika. Zadihani od izborne utrke tražit će prave odgovore prema kojima ćemo znati tko, što i koliko zna i misli o mladima. Nuspojave: odlučnost u izboru, moguće promjene ranijih stavova...

Gnjave nas reklamama, zabavljaju prepucavanjima, obasipaju pričama… Nemoj propustiti trenutak u kojem ih možeš dovesti na tanak led, provjeriti njihove stavove o mladima i izmamiti čvrsta obećanja! U organizaciji Info zone, u ponedjeljak 11. svibnja, šest dana prije lokalnih izbora, u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u 16:30 sati održat će se - sučeljavanje kandidata za gradonačelnika.

I mladi se pitaju: Koga za gradonačelnika?

U skoro dva sata dinamičnog programa, donekle odmaknutog od konvencionalnog shvaćanja predizborne tribine, kandidati će zadihani od izborne utrke tražiti prave odgovore prema kojima ćemo znati tko, što i koliko zna i misli o mladima. Buljubašić, Kerum, Kuret , Ostojić i Podrug – petorka koja se rijetko kada nađe zajedno, sučeljena, uživo, pred tvojim očima, ušima i ustima.

Nuspojave nakon konzumacije ove tribine: odlučnost u odabiru kandidata za gradonačelnika, moguće promjene ranijih stavova, moguć utjecaj i na odluku o izboru liste za gradsko vijeće.

napisao: Pile
foto: Maja Prgomet