Vani nakon fažola

30_04_2009
Vani nakon fažola

Rad će se slaviti od radnog jutra na platou pored ZOO vrta, a u podne će se skejteri strmoglaviti niz Marjan. I večer može bit <strong>radnoslavljenička</strong>. Fažol nećete naći pod marjanskim borovima, ali ako vam je baš napet...

Rad će se slaviti od radnog jutra na platou pored ZOO vrta, a u podne će se skejteri strmoglaviti niz Marjan. Popodne ćete, nadamo se, provesti neradno zavaljeni na nekoj kavi. Na Marjanu će se ove godine dijelit njoki s plodovima mora, a ako vam je baš napet fažol, u Studiu 21 u podne uz miris mukte fažola svira Ex Yu Rock.

Ujutro se natuć fažola pa navečer vani... (foto: B.Perlain)

I večer može bit radnoslavljenička! U Kocki je pravi prvomajski tulum uz Špurijus, Dhirtee III Ratz, Crom Dubh i Metapren. Nakon što punkeri i reperi ispričaju svoje priče za pult dolazi DJ Yelle. Počele su se otvarati i ljetne sezone pa tako Club Bačvice počinje seriju modnih revija i partya, a Mr C u subotu otvara ljetnu baštu Jungle. U podrumu Doma mladih još jednom ove sezone prolomit će se zvuci romske glazbe, ovog puta u režiji Picikato brass banda.