Ex YU i party

23_04_2009
Ex YU i party

Hemingway u petak nudi prvenstveno <strong>odmor </strong>za oči. Ex YU rock uživo u izvedbi <em>Azila</em> ili slušaonica i karaoke? Quasimodo će odraditi svoj dug prema publici Partibrejkersa, ali je otkazao <em>Banana sound</em>&#160; i ugostit će ex YU glazbenika. U subotu su partyi pa i&#160; <em>Depeche Mode party</em>.

Bit će dobro ovog vikenda odmoriti glavu od studentskih prosvjeda uz neki noćni đir… Hemingway u petak nudi prvenstveno odmor za oči – modnu reviju. O ušima će brinuti DJ Roko. Za ex YU rock uživo u izvedbi Azila u Jungli ćete platiti 20kn, a za slušaonicu i karaoke na ulazu Kocke ostavit ćete 5 kuna manje. Quasimodo će ovog vikenda, subotu i nedjelju, odraditi svoj dug prema publici Partibrejkersa, ali je otkazao xSTatic warm up party uz Banana sound i u petak će ugostiti ex YU glazbenika, Makedonca Saška Kostova – ulaz mukte.


Saško Kostov u Quasimodu – ulaz mukte
Rock ritmovi Jungle u subotu će prerasti u party koji će za 30 kuna po glavi pod kontrolom držati DJ Pille. Također party, ali Depeche Mode party uz nagrade i promotivne cijene piva i 10 kuna jeftiniji ulaz održat će se u Kocki. U Muralu će se za pultom naći nekoliko spitskih DJeva.