Film o spizi

22_04_2009
Film o spizi

<em>Nisi Masa - European Network of Young Cinema</em> organizira natječaj za mlade filmaše pod nazivom <em>Matter of taste</em> odnosno <em>Stvar ukusa</em>. Sudjelovati mogu europski kratki filmovi koji se bave temama povezanima s hranom i kulturom.

Nisi Masa - European Network of Young Cinema organizira natječaj za mlade filmaše pod nazivom Matter of taste odnosno Stvar ukusa. Sudjelovati mogu europski kratki filmovi koji se bave temama povezanima s hranom i kulturom.

Bez obzira jeste li zainteresirani za kulinarske tradicije, moderne životne stilove, potrošačke trendove, proizvodnju i trgovinu hrane ili okoliš, filmom trebate izraziti vlastito mišljenje o tome što i kako jedemo te odakle dolazi naša hrana.

Odabrani filmaši sudjelovat će na glavnom događaju Stvar ukusa koji će se održavati u sklopu Lago Film Festa u sjevernoj Italiji, od 24. do 31. srpnja 2009. Program će uključivati projekcije (kratki, dokumentarni i igrani filmovi), debate i posebne kulinarske događaje. Oni posebno sretni imat će mogućnost da se njihovi filmovi prikazuju na daljnjim Nisi Masa događajima vezanima uz hranu i kulturu diljem Europe.

Filmovi mogu biti u trajanju od maksimalno 12 minuta, a prijave se primaju do 15. svibnja.

www.matteroftaste.eu