Kamo'š posli OŠ?

20_04_2009
Kamo'š posli OŠ?

Slijedeći pozitivna iskustva s predstavljanjem fakulteta, i osnovnoškolcima je, barem donekle, olakšan izbor odabira <strong>srednje</strong> škole - vrata kroz koja će iz djetinjstva zagaziti u mladost. Od utorka se u Gradskoj knjižnici predstavlja po pet splitskih srednjih škola…

Slijedeći pozitivna iskustva s predstavljanjem fakulteta, i osnovnoškolcima je, barem donekle, olakšan izbor odabira srednje škole - vrata kroz koja će iz djetinjstva zagaziti u mladost. Od utorka se u Gradskoj knjižnici predstavlja po pet splitskih srednjih škola… Svakog dana manifestacije od 17 sati predstavit će se po pet škola s prigodnim programom od pola sata.


Alo, ozbiljnosti malo, donose se važne odluke :) (foto: S.Marinović)
U utorak su na redu sve gimnazije, srijeda je rezervirana za Elektrotehničku, Trgovačku, Turističku, Umjetničku i Glazbenu školu. U četvrtak će gostovati učenici i profesori Grafičke, Geodetske, Prirodoslovno-tehničke, Industrijske i Obrtničke škole.

U subotu, već u 9 sati ujutro predstavit će se privatne škole: Pitagora, Kraljica Jelena, Umjetnička gimnazija Ars animea, Dental centar Marušić i Marko Antun de Dominis, te učenici Klesarske škole i Škole braće Radića iz Kaštela. Uz to, na postavljenim štandovima moći će se dobiti informacije o svim školama.