Vikend u zvuku gitare

16_04_2009
Vikend u zvuku gitare

Nemojte baš računati na kombinaciju zidić i gitara jer ovaj vikend zovu kišu… Ako vam je do gitare, radije proklikajte po kalendaru <strong>događanja</strong> i pohodite neki od koncerata glazbenih virtuoza. U ponudi je i: Apuntamenat, Bronson, Kid Va, kanadski, srpski i slovenski bend...

Ovog vikenda će se najviše čuti zvuci gitare, ipak je Split domaćin 3. Međunarodnog festivala gitare, no naći će se u noći još neki uhu mili zvuci… Uz mukte ulaz u petak se možete zabavljati na Apuntamenat partyu u Hemingwayu, uz DJ Bronsona u Hot Tune i DJ Mira u Jungle ili se u Quasimodu uz DJ Kid Va zagrijavati za xSTatic festival. Za posljednju Karantenu ove sezone na ulazu Kocke platit ćete 20 ili 30 kuna, a unutra će vas dočekati Loopunkies crew. Totalno drugu šemu, vjerojatno i za totalno druge generacije, nudi restoran Sky na zadnjem katu Jokera – Dalibor Brun.

Prehlađen na prošlom zagrijavanju za xSTatic? :P

Jungla i subotu nastavlja u ritmu tech-house vikenda, sa istom postavom na dj pultu, a Hot Tuna pod dirigentskom palicom DJ Gonza završava sezonu festivala rakije. Kocka praši punk i to u ritmu kanadskog banda Mute koji na europskoj turneji zastaju i u Splitu, a potporu im daje zagrebačka Mikrofonija. U Quasimodu sviraju susjedi – slovenski We can't sleep at night kao predgrupa srpskom Petrolu.

Nemojte baš računati na kombinaciju zidić i gitara jer ovaj vikend zovu kišu… Ako vam je do gitare, radije proklikajte po kalendaru događanja i pohodite neki od koncerata glazbenih virtuoza.