Dan otvorenih vrata (i prozora)

16_04_2009
Dan otvorenih vrata (i prozora)

Nakon više od godine dana uspješne realizacije projekta ICMa <strong>Info zona</strong> organizira <em>Dan otvorenih vrata (i prozora) Info zone</em>. Na okruglom stolu očekuje se prisustvo niza osoba kompetentnih za problematiku mladih, a pozvani su i svi mladi...

Nakon više od godine dana uspješne realizacije projekta Informativnog centra za mlade, a povodom obilježavanja europskog Dana informiranja mladih Info zona organizira Dan otvorenih vrata (i prozora) Info zone. Domaćini će goste upoznati sa ostvarenim rezultatima, ali i planiranim aktivnostima te će poželjeti čuti i pročitati njihove konstruktivne kritike i stvoriti pretpostavke novih suradnji kako bi unaprijedili rad Informativnog centra za mlade te ga učinili još korisnijim i dostupnijim mladima.


Nakon više od godine dana realizacije - vrijeme je za rezime
Okrugli stol će se održati u petak, 17. travnja 2009. u 12 sati u prostoru Info zone. Očekuje se prisustvo niza osoba kompetentnih za problematiku mladih, predstavnika Grada Splita, Županije Splitsko-dalmatinske, splitskih udruga, organizacija i institucija, a pozvani su i svi mladi i oni koji se tako osjećaju.

Dan informiranja mladih (Youth information day) ustanovljen je od strane ERYICAe, internacionalne neprofitne organizacije koja broji 33 članice iz 26 zemalja koje upravljaju sa više od 8000 info centara. Njihova zadaća je intenzivirati suradnju na području informiranja mladih te povećati kvalitetu i obujam informacija koje su dostupne mladima. Ovogodišnji moto obilježavanja je Osjećaj se slobodnim pitati.